Izdelujemo in tržimo gorilec na lesne pelete JAKA30, razvit znotraj našega podjetja. Leta 2009 smo zanj prejeli Bronasti ceh na 42. mednarodnem obrtnem sejmu v Celju.

Odlikujejo ga kvaliteta izdelave, robustnost in prilagodljivost. Poleg gorilnika izdelujemo tudi zalogovnike za pelete ter dozirnike.

Zalogovnik je lahko standardnih dimenzij ali po naročilu, bodisi manjši za tesne kurilnice, nižji za lažje polnjenje ali večji za redkejše polnjenje.

Gorilnik lahko montiramo na najrazličnejše peči, namenjene predvsem kurjenju na drva. Pomembno je, da ima peč nekoliko večje kurišče s prostorom za pepel in čim lažji dostop do kurišča, saj je pomembno, da ga čistimo (manjše kot je, pogosteje je potrebno čistiti). Če ste v dilemi, ali je peč primerna, lahko opravimo pregled peči. Gorilnik se namesti na obstoječa vrata peči (zaželeno je, da imate rezervna).

Gorilec je opremljen z vso nadzorno elektroniko in varnostnimi senzorji. Prek digitalnega vmesnika nastavljate intervale delovanja gorilca in osnovne servisne parametre, lahko pa ga povežemo tudi na obstoječ termostat za ročni nadzor.

Gorilec in zalogovnik vam dostavimo na dom, ga montiramo in zaženemo ter poskrbimo za pravilno delovanje. Nudimo tehnično podporo in servis gorilca tudi izven 1-letne garancijske dobe gorilca. Priporočljivo je, da kvaliteta peletov čim manj niha, z rednim čiščenjem pa se boste še dodatno izognili težavam, ki pestijo vse gorilce na pelete.

PDF katalog

Galerija

Error: No articles to display